Rooster

De lessen vinden plaats op vrijdag en worden gegeven op “De Natte Neuzen Hoeve” in Ruinerwold. Hier hebben wij een mooi veld tot onze beschikking en bij slecht weer kunnen we naar binnen. Het is een doorlopend rooster en instromen is altijd mogelijk. Doordat ik werk in kleine groepen, kan ik de oefeningen aanpassen aan jullie niveau. 
Ik werk met een strippenkaart, dit geeft jou de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je komt.

Wel is het belangrijk om vooraf aan te geven wanneer je komt. Dit kan via de lesplanner. Wanneer je je inschrijft ontvang je bij de bevestiging de inloggegevens.
Aanmelden gaat op volgorde van aanmelding en vol=vol! Wanneer je hebt aangemeld, kan je tot 24 uur voor de start van de les afmelden, anders wordt de les wel in rekening gebracht.

Ik vind het belangrijk dat iedereen een goede theoretische basis heeft. Na elke les ontvang je de besproken theorie. Zo kan je het thuis allemaal op je gemak nog eens doorlezen. 

Vrijdag

09:00 – 09:45                Een Gouden Start

10:00 – 10:45               Een Gouden Start

11:00 – 11:45               Een Gouden Start

Bij meer interesse kunnen er lesblokken worden toegevoegd. Past een aangeboden tijd jou niet of zou je graag op een andere dag les willen? Laat het weten, bij voldoende vraag kan hier op ingespeeld worden.

WhatsApp Stuur WhatsApp