Marit van der Wulp

Ik ben Marit van der Wulp en ben in 2019 gestart met SamenDoen voor gedragsbegeleiding.

Ik sta positief in het leven, ben dol op honden (en andere beestjes), kan niet zonder natuur en buiten zijn en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. Verder ben ik gek op muziek, vooral concerten en festivals, heb ik graag vrienden en familie om me heen, geniet ik van schone was wat buiten hangt te drogen, sta ik vaak tussen de bloemen en planten in de tuin, word ik enthousiast van vieze handen krijgen en is de oven mijn grootste vriend voor het bakken van taarten en ander lekkers. 

Ik ben mij gaan verdiepen in het gedrag van honden toen wij onze eigen hond Sjefke kregen. Een vrolijke Welsh Springer Spaniel met veel energie! 
Opgegroeid met honden was een hond in ons huishouden onmisbaar. Maar zelf een pup opvoeden is wel even wat anders… Maar maakte ook ontzettend nieuwsgierig. Ik kreeg de kans om bij onze lokale hondenschool les te gaan geven en de opleiding tot kynologisch instructeur te volgen. Dit deed ik met ontzettend veel plezier, ik vond het heerlijk om mijn opgedane kennis te kunnen delen. 

Maar ik wilde meer en ben de opleiding tot gedragsbegeleider gaan volgen bij Geert de Bolster. Hiervoor heb ik in juni 2018 mijn diploma gehaald. Daarnaast zorg ik dat ik altijd up-to-date blijf door het volgen van nascholing en diverse workshops. 
Naast SamenDoen ben ik ook eigenaar van Spring Begeleiding, waarvoor ik mij heb gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die angst hebben voor honden en zal ik vanaf 2020 ook rouwbegeleiding gaan aanbieden. 

WhatsApp Stuur WhatsApp