Een Gouden Start

Hoera! Er is een hond in huis gekomen. Misschien een lieve pup van 8 weken, een lekkere jong hondje van een half jaar of een boef van een puber, maar o zo’n knuffelbeer…

De cursus “Een gouden start” is geschikt voor alle honden van 8 weken tot en met puber. Dit is de leeftijd waarop er gevraagd wordt om opvoeding en niet zo zeer om training. Tijdens deze lessen probeer ik je zoveel mogelijk informatie, tips en trucs mee te geven om jouw hond een stabiele basis te geven. Je gaat aan de slag met oefeningen, krijgt theoretische onderbouwing en er is ruimte voor het stellen van jouw vragen. 

Elke week staat er een ander thema centraal, hierdoor zijn de lessen overzichtelijk en kan je elke week met een nieuw stukje informatie naar huis. Ik snap dat je tijdens de les vooral met je hond bezig bent en dus niet alles zal kunnen onthouden, na afloop van elke les ontvang je dan ook de behandelde theorie per mail. Zo kan je het thuis nog eens rustig nalezen en tijdens de les vooral veel plezier hebben met je hond, zonder bang te zijn belangrijke informatie te missen. 

Instromen is altijd mogelijk en omdat ik werk met een strippenkaart is het geen probleem om een keer een les te missen. Via de online lesplanner kan je zelf aangeven wanneer je aanwezig bent en inzien hoeveel lessen je nog tegoed hebt. Nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Al overtuigd en kan je niet wachten om mee te doen? Meld je dan via de knop hieronder aan! 

WhatsApp Stuur WhatsApp