Cursussen

De cursussen worden gegeven bij “De Natte Neuzenhoeve” in Ruinerwold. Hier hebben wij de beschikking over een mooi veld en bij slecht weer kunnen wij naar binnen. Hier is ook de winkel van “Dandy Dog” te vinden, als cursist van SamenDoen kan je hier gebruik maken van leuke kortingen! 

Tijdens mijn lessen werk ik volgens de Connectiemethode, een geweldloze en vriendelijke manier van opvoeden, waarbij mens en hond zichzelf mogen zijn.

Opvoeding staat centraal, hoe kan jij je hond leren en helpen zich staande te houden in onze maatschappij? Door vertrouwen en veiligheid te bieden, te kijken naar wat jouw hond nodig heeft en zijn gedrag te begrijpen. Dit alles leer je tijdens de lessen waarin je gaat samenwerken met je hond, de oefeningen zijn aangepast aan jullie niveau en je theoretische onderbouwing krijgt. 

Doordat we werken in groepen van maximaal 4 cursisten, krijg je alle ruimte om je vragen te stellen, is er persoonlijke aandacht en zal het voor je hond een leuke beleving zijn. Je krijgt adviezen en opdrachten om thuis mee verder te gaan, vooral praktische zaken voor het dagelijks leven met jouw hond.

Alle lessen zijn geschikt voor honden van 2 tot 18 maanden. Door de kleine groepen krijg je informatie en oefeningen aangepast aan jullie niveau en leeftijd van je hond. 
Het is ook erg leuk om te zien hoe de honden op andere leeftijden met dezelfde situaties omgaan! 

WhatsApp Stuur WhatsApp